Alles-in-één

Software voor logistiek dienstverleners

Of u nu gespecialiseerd bent in warehousing, transport of multimodale expeditie, de software van Boltrics – gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central – biedt u een oplossing die alle noodzakelijke functionaliteit bevat. Een totaaloplossing vóór en dóór de branche, waarbij de Microsoft-basis ervoor zorgt dat uw software blijft aansluiten op de wereldwijde technologische ontwikkelingen. Daardoor kunnen we u beloven: alles-in-één en altijd up-to-date!

100% geïntegreerd

FMS, WMS, TMS, Douane en Finance

Handel het transport af van offerte tot en met factuur – inclusief alle bijbehorende documenten. Onafhankelijk van het type lading. In onze software zijn WMS, TMS, FMS en Finance 100% geïntegreerd. Daardoor hoeft u gegevens maar één keer in te voeren en bieden rapportages altijd realtime inzicht.

Wegtransport

Groupage, FTL, LTL en expeditie: de software van Boltrics ondersteunt alle vormen van wegtransport. Ongeacht of u het transport voor uw klanten met eigen vrachtwagens en chauffeurs verzorgt of alles uitbesteedt aan externe transporteurs of pakketvervoerders.

Zeevracht

Voor logistiek dienstverleners die containervracht verschepen, hebben wij FMS expeditie software. Daarmee verwerkt u zeevrachtzendingen van begin tot eind, zonder dat u containers dubbel hoeft in te voeren. De FMS-software genereert automatisch alle benodigde documenten.

Luchtvracht

Logistiek dienstverleners in luchtvracht gebruiken onze FMS expeditie software. Daarmee handelt u uw luchtvracht zendingen af van offerte tot factuur. Voor het volledige traject van zendingen van deur tot deur.

Warehousing

Met onze WMS-oplossing beheren logistiek dienstverleners eenvoudig de in-, op- en overslag van voorraad voor derden. Artikelen zijn direct aan opdrachtgevers gekoppeld en met één druk op de knop zijn alle value added logistics geregistreerd én gefactureerd. Van een eenvoudige inslag, tot RF-Scanning, Cross-Docking, Douane afhandeling en EDI; het is allemaal beschikbaar.

E-fulfilment

E-commerce blijft groeien en daarmee uw rol als logistiek afhandelaar ook. Speel met 3PL Dynamics moeiteloos in op de dynamiek van e-fulfilment. Zo beschikt u over de benodigde functionaliteiten om uw processen te optimaliseren. Of het nu gaat om slimme pick strategieën, reverse logistiek, of een integratie met het systeem van uw klanten.

Koel- & vrieshuizen

Voor logistiek dienstverleners in de koel- en vriesbranche hebben wij dé perfecte software oplossing, waarin ERP, WMS, TMS en Forwarding volledig zijn geïntegreerd. De totaaloplossing voor koel- en vrieshuizen! Alles is modulair opgebouwd, aan u de keuze.

Douane

3PL Dynamics is uitgerust met een uitgebreide douane functionaliteit waarmee logistiek dienstverleners voor hun klanten de verzending naar en ontvangst van goederen uit het buitenland verzorgen. Aangifte verloopt geautomatiseerd en documenten worden met één druk op de knop gegenereerd en via een rechtstreekse koppeling met de douane gecommuniceerd.

Groupage

Voor groupage vervoer is snelle en betrouwbare gegevensuitwisseling tussen cross dock depots en vrachtwagens noodzakelijk om een optimale planning en snelle levering van zendingen te ondersteunen. 3PL Dynamics biedt logistiek dienstverleners inzicht en flexibiliteit.

Expediteurs

Met onze expediteur software weet u altijd wat er moet gebeuren om de goederen op tijd – voorzien van de juiste documenten – op de plaats van bestemming te krijgen. Uw processen vereenvoudigen was nog nooit zo makkelijk.

Onze

software

Onze software is ontwikkeld op basis van branche brede input, zodat álle logistiek dienstverleners er mee kunnen werken.
3PL Dynamics

3PL Dynamics: software voor logistiek dienstverleners die actief zijn in op- en overslag.

Nekovri Dynamics

Nekovri Dynamics: software voor dienstverleners in de koel- en vrieslogistiek.

alles-in-één

FMS, WMS, TMS, Douane en Finance

In onze software voor logistiek dienstverleners zijn WMS, TMS en FMS volledig geïntegreerd. Een complete oplossing voor logistiek dienstverleners die Warehousing, Transport en Expeditie (Forwarding) doen, inclusief de bijbehorende douaneformaliteiten. Zo volgt u uw zendingen door het gehele logistieke proces en heeft u altijd inzicht op zowel klant- als zending-niveau.

Werkt

Overal

On Premise Logistiek Dienstverlening
On premise

Bij de on-premise-variant koopt u de software en installeert u het op een fysieke (eigen) server. In uw eigen pand, of extern, bij een datacenter. De hardware wordt dan beheerd door uw eigen IT-afdeling of door een externe partij. De software is in dit geval te benaderen binnen het local area network (LAN) van uw organisatie.

Cloud Logistiek dienstverlening
In de cloud

Staat uw software ‘in the cloud’, dan heeft u er geen omkijken meer naar. U betaalt een vast bedrag per maand. De software wordt geïnstalleerd in Microsoft Azure, de cloud van Microsoft, en via een internetverbinding heeft u toegang. Ongeacht waar u bent. Geen zorgen over de data & performance, want het IT-beheer is bij de maandelijkse prijs inbegrepen. Uw IT-afdeling beheert het systeem alleen functioneel.

Hybride logistiek dienstverlening
Hybride

Hybride is een combinatie van cloud en on-premise systemen. Bijvoorbeeld de logistieke software lokaal (on-premise) en andere software, zoals CRM-online, Office365 en Power BI in de cloud. Alles volledig geïntegreerd. Dus uw gebruikers merken niet in welke omgeving ze werken. Bovendien gebruiken ze voor alle systemen dezelfde inloggegevens. Wel zo makkelijk!